gereedschap.png

Kleine beurt in Eindhoven

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij ons in Eindhoven wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. Want uiteindelijk stap je toch graag met een veilig gevoel in de auto? De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van uw auto te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw auto vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

Waar wordt bij een kleine beurt naar gekeken?

Gedurende een kleine beurt wordt door onze garage een controle uitgevoerd op 30 veiligheidspunten. Onder andere de volgende checks worden hierbij uitgevoerd:

Periodiek onderhoud is van belang om alle technische en bewegende elementen draaiende te houden. Want je wil natuurlijk voorkomen dat je stil komt te staan!

Door het uitvoeren van een kleine beurt verlengt u in feite de levensduur van uw auto én behoudt u de veiligheid.

Wanneer is mijn auto toe aan een kleine beurt?

Dit is voor iedere auto anders. Auto’s zitten verschillend in elkaar en daarbij wordt er in iedere auto anders gereden. Het onderhoudsboekje kunt u zien als een logboek van de auto. Ons advies is om de aangegeven kilometers in uw onderhoudsboekje na te leven. Hierin staat vermeld na hoeveel kilometer uw auto toe is aan een kleine beurt én wanneer het het juiste moment is voor een grote beurt.

Of uw vierwieler ook toe is aan een apk-keuring leest u in het keuringsschema. Heeft u eerder een apk-keuring laten uitvoeren? Dan vindt u in het keuringsbewijs de vervaldatum. U bent verplicht om uw auto voor deze vervaldatum een apk-keuring te laten ondergaan.

Wat is het verschil tussen een apk, kleine en grote beurt?

De apk-keuring is, in tegenstelling tot de kleine en grote beurt, verplicht. Bij de kleine beurt worden er 30 belangrijke punten gecheckt. Bij een grote beurt gaat het hierbij om een uitgebreidere controle check van 80 punten. Wil je hier meer over weten, lees dan hier meer over het uitvoeren van een grote beurt.

Wat zijn de kosten van een kleine beurt?

Voor het uitvoeren van een kleine beurt hanteren wij geen vaste tarieven. Want ook hierbij geldt; iedere auto is anders én heeft verschillend onderhoud nodig. Maar van een ding bent u wel verzekerd! U ontvangt van Vakgarage Muzenberg altijd een scherp voorstel en we brengen u vooraf op de hoogte van eventuele reparaties die hoger uitvallen.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende merken. Of het nu gaat om een kleine beurt aan uw Mercedes-Opel- of ieder ander automerk, ons team staat voor u klaar!

Vragen of onduidelijkheden? We voorzien u graag van advies!

Heeft u vragen over de kleine beurt bij ons in Eindhoven? Of bent u onverhoopt het onderhoudsboekje kwijtgeraakt? U kunt altijd langskomen voor vrijblijvend advies.

Bent u onbekend met onze garage maar wilt u de kleine beurt in Eindhoven laten uitvoeren? Kom met ons in contact, dan bespreken we de details en maken we met u een afspraak!