Ford garage Eindhoven

Zoekt u een betrouwbare Ford garage in Eindhoven? Wij als universele garage staan voor u klaar! Of u nu standaard onderhoud nodig heeft of meer gespecialiseerde zorg, bij onze garage bent u verzekerd van topkwaliteit service. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw Ford in topconditie blijft, of het nu gaat om een eenvoudige beurt of een uitgebreide reparatie.

Uw Ford is bij ons in goede handen

En dat is niet voor niets. Ons team aan ervaren monteurs is er om uw Ford weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Ford onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Ford wel een APK-keuring gebruiken?

Vakgarage Muzenberg is dé Ford garage in Eindhoven, bekend met alle ins en outs van het Amerikaans merk. Hierdoor zijn we in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Ford garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

Als Ford-rijder bent u verzekerd van:

  • Gespecialiseerde Ford-monteurs;
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties;
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie;
  • Geen verrassingen achteraf.

Ford onderhoud bij dé Ford garage in Eindhoven

Of het nu gaat om een kleine beurt voor de jaarlijkse controle of een grote beurt voor een uitgebreide inspectie, bij uw Ford garage in Eindhoven - Vakgarage Muzenberg - staan we voor u klaar. De kleine beurt wordt elke 15.000 kilometer of na elk jaar aangeraden om uw Ford in optimale staat te houden, terwijl een grote beurt voor diepgaander onderhoud zorgt en vaak eens in de twee jaar nodig is. Voor zowel een kleine als een grote beurt aan uw Ford bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres!

Kleine beurt voor uw Ford

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Ford op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Ford te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Ford vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

Grote beurt voor uw Ford

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Ford. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Ford na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw dak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.
 

Ford onderhoudstarieven

Of u nu in uw Ford Fiesta, Focus, Ka, Puma, of Mustang onze Ford garage in Eindhoven binnenrijdt: met alle modellen weet ons team raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten!

Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Ford? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg!