Mercedes garage Eindhoven

Zoekt u een betrouwbare Mercedes garage in Eindhoven? Wij als universele garage helpen je graag verder! Of u nu standaard onderhoud nodig heeft of meer gespecialiseerde zorg, bij onze garage bent u verzekerd van topkwaliteit service. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw Mercedes in topconditie blijft, of het nu gaat om een eenvoudige beurt of een uitgebreide reparatie.

Uw Mercedes is bij ons in goede handen

En met goede reden! Onze ervaren monteurs staan klaar om uw Mercedes weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Mercedes onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Mercedes wel een APK-keuring gebruiken?

Vakgarage Muzenberg is dé Mercedes garage in Eindhoven, bekend met alle ins en outs van het Duitse kwaliteitsmerk. Hierdoor kunnen we dezelfde kwaliteit leveren die u gewend bent van een erkende Mercedes garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs!

Als Mercedes-rijder bent u verzekerd van:

  • Gespecialiseerde Mercedes-monteurs;
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties;
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie;
  • Geen verrassingen achteraf.

Mercedes onderhoud bij dé Mercedes garage in Eindhoven

Of het nu gaat om een kleine beurt voor de jaarlijkse controle of een grote beurt voor een uitgebreide inspectie, bij uw Mercedes garage in Eindhoven - Vakgarage Muzenberg - staan we voor u klaar. De kleine beurt wordt elke 15.000 kilometer of na elk jaar aangeraden om uw Mercedes in optimale staat te houden, terwijl een grote beurt voor diepgaander onderhoud zorgt en vaak eens in de twee jaar nodig is. Voor zowel een kleine- als grote beurt aan uw Mercedes bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres!

Kleine beurt voor uw Mercedes

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Mercedes op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Mercedes te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Mercedes vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

Grote beurt voor uw Mercedes

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Mercedes. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Mercedes na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw dak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.

Mercedes onderhoudstarieven

Of u nu in uw A-klasse, B-klasse, C-klasse, E-klasse of AMG-model onze Mercedes garage in Eindhoven binnenrijdt: met alle modellen weten we raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten; uw Mercedes is in goede handen.

Benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Mercedes? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg.