Peugeot garage Eindhoven

Vakgarage Muzenberg is dé Peugeot garage in Eindhoven. Als universele garage staan wij voor u klaar. Voor zowel regulier onderhoud als specialistische behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt rekenen op service van de hoogste kwaliteit. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw Peugeot in topconditie blijft, of het nu gaat om een eenvoudige beurt of een uitgebreide reparatie.


Uw Peugeot is bij ons in goede handen

En met goede reden! Ons team aan ervaren monteurs is er om uw Peugeot weer als nieuw uit de garage te laten rijden. Dus heeft uw Peugeot onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Peugeot wel een APK-keuring gebruiken?

Vakgarage Muzenberg is dé Peugeot garage in Eindhoven, bekend met alle ins en outs van het Franse merk. Hierdoor zijn we in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Peugeot garage, maar dan tegen een veel vriendelijkere prijs.


Als Peugeot-rijder bent u verzekerd van:

  • Gespecialiseerde Peugeot-monteurs;
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties;
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie;
  • Geen verrassingen achteraf.


Peugeot onderhoud bij dé Peugeot garage in Eindhoven

Of het nu gaat om een kleine beurt voor de jaarlijkse controle of een grote beurt voor een uitgebreide inspectie, bij uw Peugeot garage in Eindhoven - Vakgarage Muzenberg - staan we voor u klaar. De kleine beurt wordt elke 15.000 kilometer of na elk jaar aangeraden om uw Peugeot in optimale staat te houden, terwijl een grote beurt voor diepgaander onderhoud zorgt en vaak eens in de twee jaar nodig is. Voor zowel een kleine als een grote beurt aan uw Peugeot bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres!


Kleine beurt voor uw Peugeot

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Peugeot op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Peugeot te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Peugeot vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.


Grote beurt voor uw Peugeot

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Peugeot. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle belangrijke punten van uw Peugeot na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw dak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.


Peugeot onderhoudstarieven

Of u nu in uw Peugeot 107, 206, 208, of 308 onze Peugeot garage in Eindhoven binnenrijdt: met alle modellen weet ons team raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten!

Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen van uw Peugeot? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg!