Suzuki garage Eindhoven.jpg

Suzuki garage Eindhoven

Welkom bij vakgarage Muzenberg in Eindhoven! Bent u op zoek naar een betrouwbare Suzuki garage? Dan zit u bij ons helemaal goed. Voor zowel regulier als specialistisch onderhoud gaan we graag voor u aan de slag.

Uw Suzuki is bij ons in goede handen

En dat is niet voor niets. Ons team aan ervaren monteurs is er om uw Suzuki weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Suzuki onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Suzuki wel een apk-keuring gebruiken? Vakgarage Muzenberg is bekend met alle ins en outs van het merk. Hierdoor zijn ze in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Suzuki garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

Als Suzuki-rijder bent u bij Vakgarage Muzenberg verzekerd van:

Gespecialiseerde Suzuki-monteurs
Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie
Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties
Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie
Geen verrassingen achteraf

Kleine of grote beurt aan uw Suzuki

Eens in de zoveel tijd is uw Suzuki toe aan klein of groot onderhoud. Voor zowel een kleine- als grote beurt bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres.

Kleine beurt voor uw Suzuki:

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Suzuki op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Suzuki te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Suzuki vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

Grote beurt voor uw Suzuki:

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Suzuki. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Suzuki na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist die we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw panoramadak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de Suzuki onderhoudstarieven?

Of u nu in uw Suzuki Swift, of in een Celerio of een S-Cross onze garage binnen rijdt: met alle modellen weet ons team raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten!

Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Suzuki? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg.

Maak een afspraak