Suzuki garage Eindhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare Suzuki garage in Eindhoven? Wij als universele garage staan voor u klaar! Voor zowel regulier als specialistisch onderhoud voor uw Suzuki bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw Suzuki in topconditie blijft, of het nu gaat om een eenvoudige beurt of een uitgebreide reparatie.

 

Uw Suzuki is bij ons in goede handen

En dat is niet voor niets. Ons team aan ervaren monteurs is er om uw Suzuki weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Suzuki onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Suzuki wel een APK-keuring gebruiken?

Vakgarage Muzenberg is dé Suzuki garage in Eindhoven, bekend met alle ins en outs van het Japanse merk. Hierdoor zijn we in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Suzuki garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

 

Als Suzuki-rijder bent u verzekerd van:

  • Gespecialiseerde Suzuki-monteurs;
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties;
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie;
  • Geen verrassingen achteraf.

 

Suzuki onderhoud bij dé Suzuki garage in Eindhoven

Of het nu gaat om een kleine beurt voor de jaarlijkse controle of een grote beurt voor een uitgebreide inspectie, bij uw Suzuki garage in Eindhoven - Vakgarage Muzenberg - staan we voor u klaar. De kleine beurt wordt elke 15.000 kilometer of na elk jaar aangeraden om uw Suzuki in optimale staat te houden, terwijl een grote beurt voor diepgaander onderhoud zorgt en vaak eens in de twee jaar nodig is. Voor zowel een kleine- als grote beurt aan uw Suzuki bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres!

 

Kleine beurt voor uw Suzuki

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Suzuki op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Suzuki te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Suzuki vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

 

Grote beurt voor uw Suzuki

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Suzuki. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Suzuki na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw dak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.


Suzuki onderhoudstarieven

Of u nu in uw Suzuki Swift, Alto, Vitara, Jimny of Ignis onze Suzuki garage in Eindhoven binnenrijdt: met alle modellen weet ons team raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten!

Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Suzuki? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg!