BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Eindhoven e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Auto onderhoud in Eindhoven

Als autoliefhebber ben je natuurlijk op zoek naar een betrouwbare garage. Met uw auto bent u bij ons in Eindhoven aan het juiste adres voor regulier en specifiek onderhoud. Want met het team van vakbekwame monteurs zijn we bekend met alle ins en outs op onderhoudsgebied.

Welk onderhoud wordt er uitgevoerd?

Is uw auto toe aan een check-up? Vakgarage Muzenberg is uw juiste adres voor zowel regulier als specifiek auto onderhoud in Eindhoven! Van reparaties, apk-keuringen en winterchecks tot het uitvoeren van een kleine beurt en grote beurt.

Met goed opgeleide monteurs in dienst zijn ze voorzien van een enthousiast team dat geen uitdaging uit de weg gaat! Aangesloten bij BOVAG én RDW-erkend, gaat Vakgarage Muzenberg ook nog met een persoonlijk kwaliteitsplan te werk. Zo zijn ze voorbereid en klaar om onder andere de volgende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor u uit te voeren:

  • Onderhoud aan uw THP/TSI motor
  • De distributieketting
  • De aandrijfas
  • De koppeling
  • De schokdempers
  • De wiellager

Regulier en ook specialistisch auto onderhoud

Vakgarage Muzenberg voert onderhoud uit binnen de meest uiteenlopende merken. Door de brede kennis binnen de autobranche vormen de monteurs een team van specialisten die gewend zijn om aan alle merken auto’s te werken.

Ook voor auto’s die beschikken over de nieuwste technologieën draaien onze specialisten hun hand niet om. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met de nieuwste testapparatuur om de auto’s uit te lezen en af te stellen. Bij Vakgarage Muzenberg in Eindhoven is uw auto in veilige handen. Zo zijn wij o.a. specialist in onderhoud binnen een tal van automerken waaronder Audi-, Mercedes-, en BMW.

Kiest u normaal voor het onderhoud bij uw vaste dealer? Vakgarage Muzenberg doet hier niet voor onder. Tegen een scherpe prijs wordt dezelfde kwaliteit die u gewend bent van een erkende dealer garage- gegarandeerd. Vele dealer-klanten gingen u al voor en zijn inmiddels tevreden, vaste klanten van onze garage in Eindhoven. Kiest u normaal voor dealer onderhoud? Twijfel niet om langs te komen en ervaar de scherpe prijs kwaliteitsgarantie!

Hoe voorkom ik hoge kosten?

Wordt de periodieke onderhoudsbeurt aangegeven in het dashboard? Of voelt u zelf dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dan dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt.

Door op tijd een check-up te laten uitvoeren voorkomt u dat u te lang doorrijdt met mogelijke mankementen. Zo worden hoge kosten vermeden én blijft uw auto in een betere staat. Voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wordt bepaald wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen.

Voor auto onderhoud in Eindhoven kunt u gerust contact opnemen via het telefoonnummer 040-2971555 of door te e-mailen naar receptie@vakgaramemuzenberg.nl. Interesse in aan afspraak? Deze maakt u snel en makkelijk via onderstaande button!

Klik hier om een afspraak te maken