Kia garage Eindhoven

Op zoek naar een erkende Kia garage in Eindhoven? Vakgarage Muzenberg staat als universele garage klaar om uitgebreide service te bieden voor uw Kia. Van standaard onderhoudsbeurten tot gespecialiseerde reparaties: u kunt altijd op onze hoogwaardige service vertrouwen. Onze ervaren monteurs zijn uitstekend voorbereid om zowel routinechecks als meer complexe ingrepen aan uw Kia uit te voeren.
 

Uw Kia is bij ons in goede handen

En dat heeft zo zijn redenen. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw Kia in topconditie weer de weg op te helpen. Heeft uw Kia een onderhoudsbeurt nodig, is er een specifieke reparatie vereist, of is het tijd voor een APK-keuring?

Bij Vakgarage Muzenberg — uw Kia garage in Eindhoven — kennen we elk detail van het Koreaanse merk. Hierdoor kunnen wij de vertrouwde kwaliteit bieden die u verwacht van een officiële Kia garage, maar dan tegen een scherper tarief!
 

Als Kia-rijder bent u verzekerd van:

  • Gespecialiseerde Kia-monteurs;
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties;
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie;
  • Geen verrassingen achteraf.

 

Kia onderhoud bij dé Kia garage in Eindhoven

Of u nu een kleine beurt nodig heeft voor de reguliere jaarlijkse controle of een grote beurt voor een grondige controle, úw Kia garage in Eindhoven staat altijd voor u klaar. We adviseren een kleine beurt voor uw Kia elke 15.000 kilometer of minimaal eens per jaar, om de auto in optimale staat te houden. 

Voor grondiger onderhoud bieden we de grote beurt, aanbevolen om de twee jaar. Bij zowel kleine als grote beurten garandeert Vakgarage Muzenberg vakmanschap voor uw Kia. Voor zowel de kleine als grote onderhoudsbeurten aan uw Kia kunt u vertrouwen op de expertise van Vakgarage Muzenberg.

 

Kleine beurt voor uw Kia

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Kia op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van uw Kia te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Kia vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

 

Grote beurt voor uw Kia

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Kia. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Kia na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw dak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze specialisten de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.

 

Kia onderhoudstarieven

Of u nu in uw Kia Picanto, Sportage, Ceed, of Rio onze Kia garage in Eindhoven binnenrijdt: met alle modellen weet ons team raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten.

Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Kia? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg!