Grote beurt in Eindhoven

Als autoliefhebber wil je niet het risico lopen op eventuele mankementen aan uw auto. Een grote beurt aan uw auto is dan ook eens in de zoveel tijd nodig. Bij Vakgarage Muzenberg in Eindhoven staat een team van ervaren monteurs klaar om uw auto onder handen te nemen en deze grote beurt uit te voeren!

Waarom is de grote beurt belangrijk?

Een grote beurt helpt slijtage tijdig op te sporen, problemen te verhelpen maar ook om problemen aan de motor te voorkomen. Het is belangrijk dat alle filters en vloeistoffen worden nagekeken en waar nodig vervangen worden om zo verstoppingen uit de weg te gaan. Sla de grote beurt bij ons in Eindhoven dus niet over!

Zo levert een grote beurt onder andere de volgende voordelen op:

  • Kapotte onderdelen worden opgemerkt, zo voorkomt u hogere schadekosten op een later moment.
  • Uw auto blijft op deze manier een veilig vervoermiddel.
  • Het uitvoeren van de grote beurt betekent dat u uw garantie behoudt!
  • Plannen om de auto te verkopen? Met een volledig onderhoudsboekje krijgt u meer terug voor uw auto.
  • Tot slot ontvangt u er van ons een gratis apk-keuring bij!

Wat is het verschil tussen een apk, kleine en grote beurt?

De apk-keuring is, in tegenstelling tot de kleine en grote beurt, verplicht. Bij de kleine beurt worden er 30 belangrijke punten gecheckt. Bij een grote beurt gaat het hierbij om een uitgebreidere controle check van 80 punten.

Wanneer is mijn auto toe aan een grote beurt?

De werkzaamheden bij een grote beurt aan uw auto kunt u zien als een onderhoudscontrole. Is het voor u tijd voor een grote beurt aan bijvoorbeeld uw Mercedes-BMW- maar ook bijvoorbeeld uw Renault? Dan bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres. We onderhouden namelijk auto’s van alle merken en modellen! Maar wanneer heeft uw auto nu deze onderhoudscontrole nodig? 

  • 30.000 kilometer extra op de teller? Tijd voor een grote beurt bij ons in Eindhoven.
  • Om de 2 jaar een grote beurt is een goede maatstaf wanneer u onder de 30.000 km blijft.
  • Geeft uw auto een onderhoudsmelding? Tijd voor een onderhoudscontrole.
  • Check uw onderhoudsboekje! Hierin wordt meer verteld over wanneer uw type auto een grote beurt nodig heeft.

Waar wordt naar gekeken bij een grote beurt?

Laat u door onze specialisten een grote beurt bij ons in Eindhoven uitvoeren? Dan betekent dit een volledige check-up van uw wagen! Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw auto na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt. Is er een ingrijpende reparatie nodig? Dan nemen we hierover contact met u op. We geven een voorlopige kostenopgave op zodat u niet voor onvoorziene uitgaven komt te staan.

Wat kost het uitvoeren van een grote beurt?

De grote beurt – kosten variëren per type auto. Maar bij Vakgarage Muzenberg garanderen we dat u door ons scherpe kostentarief nooit teveel betaald! Om u goed voor te bereiden ontvangt u van ons voorgaand op de onderhoudsbeurt een prijsopgave.

Wanneer we bij Vakgarage Muzenberg uw grote beurt in Eindhoven uitvoeren, zorgen we er voor dat uw fabrieksgarantie behouden blijft.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken mag u altijd bellen met 040-2971555 of mailen naar receptie@vakgaragemuzenberg.nl. Interesse in aan afspraak? Deze maakt u snel en makkelijk via onderstaande button!

Klik hier om een afspraak te maken