Toyota garage Eindhoven

Vakgarage Muzenberg is dé Toyota garage in Eindhoven. Als universele garage staan wij voor u klaar voor zowel standaard onderhoud als specialistisch onderhoud voor uw Toyota. Onze deskundige monteurs zorgen dat uw Toyota altijd in optimale staat blijft!

 

Uw Toyota is bij ons in goede handen

En met goede reden! Ons team aan kundige monteurs staat klaar om uw Toyota weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Toyota onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Toyota wel een APK-keuring gebruiken?

Vakgarage Muzenberg is dé Toyota garage in Eindhoven, bekend met alle ins en outs van het Japanse merk. Hierdoor zijn we in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Toyota garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

 

Als Toyota-rijder bent u verzekerd van:

  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties;
  • Gespecialiseerde Toyota-monteurs;
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie;
  • Geen verrassingen achteraf.

 

Toyota onderhoud bij dé Toyota garage in Eindhoven

Of het nu gaat om een kleine beurt voor de jaarlijkse controle of een grote beurt voor een uitgebreide inspectie, Vakgarage Muzenberg is uw vertrouwde Toyota garage in Eindhoven waar service voorop staat. De kleine beurt wordt elke 15.000 kilometer of na elk jaar aangeraden om uw Toyota in optimale staat te houden, terwijl een grote beurt voor diepgaander onderhoud zorgt en vaak eens in de twee jaar nodig is. Bij ons is uw Toyota zowel voor een kleine als een grote beurt in goede handen!
 

Kleine beurt voor uw Toyota

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Vakgarage Muzenberg wordt uw Toyota op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Toyota te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Toyota vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

 

Grote beurt voor uw Toyota

Zo nu en dan is het moment daar voor een grote beurt voor uw Toyota. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Toyota na. Bij Vakgarage Muzenberg hanteren we een gedetailleerde checklist om de grote beurt zorgvuldig uit te voeren.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw dak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Problemen met de airco, remmen of distributieriem? Wij pakken het met plezier voor u op.

 

Toyota onderhoudstarieven

Of u nu met uw Toyota AYGO X, Yaris, Corolla, of Prius onze Toyota garage in Eindhoven binnenrijdt, ons team kent elk model van binnen en buiten. Aarzel dus niet om het onderhoud van uw auto aan ons toe te vertrouwen.

Wilt u meer weten over wat een onderhoudsbeurt voor uw Toyota gaat kosten? Vraag hieronder een offerte aan of neem contact met ons op via de WhatsApp-knop. Wij helpen u graag verder op weg!