VG_Standaard_Vlaggen_Header_landingspagina

MAZDA GARAGE EINDHOVEN

Welkom bij vakgarage Muzenberg in Eindhoven! Bent u op zoek naar een betrouwbare Mazda garage? Dan zit u bij ons helemaal goed. Voor zowel regulier als specialistisch onderhoud gaan we graag voor u aan de slag.

UW MAZDA IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

En dat is niet voor niets. Ons team aan ervaren monteurs is er om uw Mazda weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Mazda onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Mazda wel een apk-keuring gebruiken? Vakgarage Muzenberg is bekend met alle ins en outs van het merk. Hierdoor zijn ze in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Mazda garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

ALS MAZDA-RIJDER BENT U BIJ VAKGARAGE MUZENBERG VERZEKERD VAN:

  • Gespecialiseerde Mazda-monteurs
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie
  • Geen verrassingen achteraf

KLEINE OF GROTE BEURT AAN UW MAZDA

Eens in de zoveel tijd is uw Mazda toe aan klein of groot onderhoud. Voor zowel een kleine- als grote beurt bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres.

KLEINE BEURT VOOR UW MAZDA:

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Mazda op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw Mazda te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Mazda vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

GROTE BEURT VOOR UW MAZDA:

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Mazda. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Mazda na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist die we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw panoramadak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.

BENT U BENIEUWD NAAR DE MAZDA ONDERHOUDSTARIEVEN?

Of u nu in uw Mazda2, of in een Mazda3 of een Mazda6 onze garage binnen rijdt: met alle modellen weet ons team raad. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten!

Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Mazda? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de WhatsApp-knop in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg.