Mercedes garage Eindhoven

Mercedes garage Eindhoven

Welkom bij vakgarage Muzenberg in Eindhoven! Bent u op zoek naar een betrouwbare Mercedes garage? Dan zit u bij ons helemaal goed. Voor zowel regulier als specialistisch onderhoud gaan we graag voor u aan de slag.

Uw Mercedes is bij ons in goede handen

En dat is niet voor niets. Ons team aan ervaren monteurs is er om uw Mercedes weer als nieuw de garage uit te laten rijden. Dus heeft uw Mercedes onderhoud nodig? Is het tijd voor een bepaalde reparatie óf kan uw Mercedes wel een apk-keuring gebruiken? Vakgarage Muzenberg is bekend met alle ins en outs van het merk. Hierdoor zijn ze in staat om dezelfde kwaliteit te leveren die u gewend bent van een erkende Mercedes garage, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

Als Mercedes-rijder bent u bij Vakgarage Muzenberg verzekerd van:

  • Gespecialiseerde Mercedes-monteurs
  • Onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie
  • Onderhoud en nieuwe onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties
  • Het digitaal laten inlezen van de onderhoudshistorie
  • Geen verrassingen achteraf

Kleine of grote beurt aan uw Mercedes

Eens in de zoveel tijd is uw Mercedes toe aan klein of groot onderhoud. Voor zowel een kleine- als grote beurt bent u bij Vakgarage Muzenberg aan het juiste adres.

Kleine beurt voor uw Mercedes:

Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt bij Muzenberg wordt uw Marcedes op de belangrijkste punten gecontroleerd. De kleine beurt is er om eventuele schade te voorkomen en de levensduur van bijvoorbeeld uw A-, B- of C-klasse te verlengen. Tijdens deze kleine beurt doorlopen we diverse punten om uw Mercedes vervolgens weer als nieuw de garage uit te laten rijden.

Grote beurt voor uw Mercedes:

Eens in de zoveel tijd is het ook tijd voor groot onderhoud, ofwel een grote beurt aan uw Mercedes. Als BOVAG en RDW-erkende garage lopen we alle kritieke punten van uw Mercedes na. Vanuit Vakgarage Muzenberg werken we met een checklist welke we volgen tijdens het uitvoeren van de grote beurt.

Maar ook voor specialistisch onderhoud staan we paraat. Heeft u bijvoorbeeld gebreken aan uw panoramadak, of last van een schokkende motor? Daar draaien onze monteurs de handen niet voor om. Ook voor problemen aan uw airco, remmen of bijvoorbeeld distributieriem gaan we graag voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de Mercedes onderhoudstarieven?

Of u nu in uw Mercedes A-, B-, C, E of S klasse onze garage binnen rijdt: met alle modellen weet ons team raad. Zelfs wanneer het hierbij om uw Mercedes bedrijfsbus gaat. Twijfel daarom niet om het onderhoud wel of niet aan ons over te laten! Bent u benieuwd naar de totale onderhoudsprijzen aan uw Mercedes? Daarvoor kunt u onderstaand een offerte opvragen of via de Whats’App button in contact komen. Wij helpen u graag verder op weg.

Maak een afspraak